terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, March 25, 2010

dan pemenangnya ialah....

okeh! pemenang hari ni dah dipilih~
hope bagi siapa2 yang tak dapat tu boleh cuba lagi..
insyaAllah pasni de lagi hadiah-hadiah yang menunggu untuk para blogger sekalian.
Mr.Random telah memilihkan untuk saye..hihi.
so u all berserah jela ye..kite tengok sapa yang kenaaa!!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
no 10 ialah~ Cik Bunbun!
tahniah ye Cik Bunbun... :)
dan pemenang seterusnya~~
jeng jeng jeng......
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


no 1 ialah cokelat lover a.k.a Husna!

congrats ye!


hehe~ diharapkan sudilah kiranya kalian berdua menerima hadiah masker neutrogena dari saya yang tak seberapa ini~ pemenang sila send kan alamat rumah ke email saya ni oke, zam_zha@yahoo.com.my


9 comments:

cintaqaseh said...

oh.tak ada rezeki aji..isk..isk..

ziha said...

tak pe ajie..cube lain kali. :)

Atiqah said...

alaa sipi2 je nk kena nk 9 tu

ziha said...

huhu..takpe tiqah..insyaAllah..pasni ade lg.

cokelat lover said...

eh, i menang ker??haha..hehe..
nk emel alamt umah ke??xpyh la kan..hihi

ziha said...

haha..xpyh la.

cik bunbun said...

ehh.. betul ke ni? haha. sorila lambat, guguuuu.

nti bunbun email okehhhhh! :D
*eksaited*

Missjunne said...

i pun nk wat giveaway jgk..tunggguuuuu!

ziha said...

ok missjune..xsbr nk join.